Dienst Toeslagen praat intermediairs bij tijdens Voorjaarsbijeenkomst 2023

Afgelopen week vond de Voorjaarsbijeenkomst 2023 plaats, georganiseerd door Dienst Toeslagen en de Belastingdienst. De Voorjaarsbijeenkomst is een webinar waarin intermediairs bijgepraat worden op actuele onderwerpen. Zoals veranderingen in de huurtoeslag, de verbetering van brieven en de Stand van de Uitvoering van Dienst Toeslagen.

Intermediairs helpen mensen onder andere met hun toeslagen en belastingen. Denk hierbij aan maatschappelijk dienstverleners en gemeenten. Intermediairs zijn erg belangrijk voor onze organisatie, omdat zij mensen bereiken die Dienst Toeslagen niet of nauwelijks bereikt. En vaak zijn dat juist de mensen die hulp kunnen gebruiken bij het regelen van hun toeslagen. 

Live 1.177 kijkers

Er keken 1.177 kijkers live naar de Voorjaarsbijeenkomst, ruim 300 meer dan bij de Voorjaarsbijeenkomst 2022. Ruim 68% van de live kijkers gaf aan het webinar van toegevoegde waarde te vinden bij het uitvoeren van hun werk. Wie het webinar gemist heeft, kan het terugkijken via het online platform voor intermediairs: Kennisnetwerk

Informatievoorziening

Dienst Toeslagen zet zich in om maatschappelijk dienstverleners en andere helpende partijen de informatie te geven die zij nodig hebben om mensen optimaal te helpen met het regelen van hun toeslagen. We doen dit door 2 keer per jaar een webinar te organiseren; de Voorjaarsbijeenkomst en Najaarsbijeenkomst. Maar bijvoorbeeld ook door presentaties, persoonlijk contact, trainingen en nieuws en kennismodules op het Kennisnetwerk. Bent u intermediair en wilt u uw klanten helpen met toeslagen? Mail dan naar relatiebeheer@toeslagen.nl. Eén van onze relatiebeheerders neemt vervolgens contact met u op.