Lees nu de nieuwe editie van magazine KOERS!

In een nieuwe editie van KOERS!, het online magazine van Dienst Toeslagen, lees je alles over de ontwikkelingen van de organisatie. Het thema van deze 5e editie is 'Het gezicht van Dienst Toeslagen'.

In dit nummer is er aandacht voor de nieuwe app Toeslagen, de Stand van de uitvoering van Dienst Toeslagen en de kindregeling. En we belichten onze samenwerking met Humanitas. Bekijk ook het video-interview met directeur-generaal Ditte Hak waarin ze terugblikt op de afgelopen 4 jaar.

Bekijk de promovideo

Promotievideo waarin kort de onderwerpen van editie 5 van KOERS!, het online tijdschrift van Dienst Toeslagen, worden uitgelicht.

Beeldtekst: KOERS! #5, het gezicht van Dienst Toeslagen. Een terugblik met Ditte Hak. App Toeslagen. Kindregeling. Samenwerking met Humanitas. Lees nu KOERS! #5. Logo Rijksoverheid, Dienst Toeslagen, Ministerie van Financiën. Geproduceerd door Dienst Toeslagen, april 2024.

In deze 5e editie:

Boegbeelden

Wij zijn Dienst Toeslagen. De gezichten van Dienst Toeslagen

De nieuwe app Toeslagen 1 app voor alle toeslagen

De blik van buiten

De samenwerking met Humanitas
Een gesprek met Ditte Hak Terugblikken op haar 4 jaar als DG Dienst Toeslagen
Een gesprek met Ton Quirijnen

Over de Stand van de uitvoering en de Dag van de Publieke Dienstverlening

UHT Over de kindregeling

Over het digitale tijdschrift KOERS!

KOERS! is het digitale tijdschrift van Dienst Toeslagen. In KOERS! vertellen medewerkers en partners van Dienst Toeslagen over ontwikkelingen binnen de Dienst. Er staan informatieve verhalen in die energie opwekken en inspiratie bieden.