Vervolgcampagne ‘Check. Pas aan. En door.’ 5 juni van start

Op maandag 5 juni gaat de publiekscampagne ‘Check. Pas aan. En door.’ weer van start. Deze campagne heeft als doel om toeslagontvangers erop te wijzen dat zij, bij een verandering in inkomen of een andere belangrijke levensgebeurtenis, niet moeten vergeten hun wijzigingen zo snel mogelijk door te geven. 

U krijgt waar u recht op heeft

Door het tijdig doorgeven van wijzigingen in de toeslagen, krijgen toeslagontvangers waar ze recht op hebben. Niet te veel en niet te weinig. Zeker vanwege huidige veranderingen in CAO’s bij verschillende grote bedrijven is het extra belangrijk om toeslagontvangers te wijzen op het doorgeven van wijzigingen.

Vervolg campagne november 2022

Wijzigingen in het inkomen of belangrijke levensgebeurtenissen kunnen het hele jaar plaatsvinden. Daarom krijgt de campagne, die in november 2022 startte, nu een vervolg. Zo geeft Dienst Toeslagen regelmatig aandacht aan het belang van het doorgeven van wijzigingen.

De vervolgcampagne 'Check. Pas aan. En door.' loopt van maandag 5 juni tot zondag 16 juli en wordt ingezet op radio, abri’s, online video en banners.